Betrouwbare hosting

Image File Name

Top 10 aanbieders

1. Transip

Een grote en bekende aanbieder in Nederland. Voor elke website heeft Transip wel een geschikt pakket. Gemakkelijke en gebruiksvriendelijke interface. Webhosting prijzen varieren van €2,99 tot €12,49 per maand. Webruimte van de pakketten is 250mb voor het kleinste pakket en 5000mb voor het grootste pakket. Een domeinnaam heeft u al voor €2,99 per jaar.

2. Abbatis

Abbatis is een specialistische webhosting partij met architectuur van hoge kwaliteit. Abbatis biedt een uptime garantie van 99,999% (de five 9's). Het bedrijf brengt zeer regelmatig nieuwe software en technieken uit. De klantenservice staat bekend als erg snel en behulpzaam. Abbatis is gecertificeerd Cloudflare partner. Bij grote afhankelijkheid van de bereikbaarheid van uw website of applicatie, is Abbatis aan te raden. Webhosting pakketten beginnen bij € 1,99 per maand voor 2 GB schijfruimte. Abbatis levert vooral voor Magento en Wordpress nuttige oplossingen.

3. Versio

Versio is een snel groeiend hostingbedrijf. Speciaal voor starters zijn er kleine pakketten opgestart deze zijn echt heel voordelig! Zo heeft u voor €0,50 per maand al een starterspakket met 1.5gb ruimte het hoogste starterspakket is €3,99 per maand dan heeft u 15gb schijfruimte. Expert pakketten varieren van 40gb tot 200gb, de prijzen zijn respectievelijk €6,99 tot €26,99 per maand.

4. XS4ALL

Een bekende naam in de hostingwereld, vooral voor bedrijven heeft XS4ALL goede mogelijkheden. Het basic pakket is voor €23,00 per maand beschikbaar met 1gb schijfruimte en voor de advanced versie is er voor €29,95 per maand 2GB schijfruimte beschikbaar.

5. Antagonist

Een vrij nieuwe speler in de markt. In plaats van verschillende pakketten aan te bieden, heeft antagonist een alles-in-een-pakket. Deze is voor €2,50 per maand te bestellen. U krijgt dan 3gb schijfruimte. Gemakkelijk een website online zetten en uitgebreide statistieken zitten inbegrepen bij deze hosting.

6. Neostrada

Deze aanbieder is al vrij lang actief in de wereld van webhosting en nog steeds groeiende. Betrouwbaarheid en service zijn erg belangrijk voor deze aanbieder. Het kleinste pakket heeft u voor € 1,00 per maand en dan heeft u 2,5gb webruimte, het grootste professtional pakket is €15,00 per maand maar dan heeft u wel 10gb schijfruimte.

7. XXL Webhosting

Een betrouwbare en gebruiksvriendelijke hosting. Een groot voordeel is dat u op elk moment kan overstappen naar een kleiner of groter pakket. Het kleinste pakket heeft u voor €5,00 per maand dan heeft u 2gb schijfruimte, het grootste pakket is €15,00 per maand en dan heeft u 8gb ruimte.

8. Yourhosting

Een aanbieder die al 10 jaar op de markt van de webhosting actief is. Service en klanttevredenheid zijn belangrijk voor deze aanbieder. Prijzen varieren van €2,99 tot €12,99 per maand. De schijfruimte is respectievelijk 2,5gb voor het kleinste pakket tot 15gb schijfruimte voor het grootste pakket.

9. Hosting 2GO

Een hosting die ook een alles-in-een-pakket aanbied. Voor €2,38 per maand heeft u een pakket met 2,5gb aan schijfruimte. Een groot voordeel is dat u onbeperkt e-mail adressen kunt aanmaken. Handig voor als u ook naar een goede e-mail hosting zoekt.

10. Webhosting

Deze aanbieder heeft uw domeinnaam inbegrepen in de prijs. Het kleinste pakket heeft u voor €7,95 per maand en dan heeft u een domeinnaam en 350mb schijfruimte, het grootste pakket is per maand €17,95 en dan heeft u 1750mb schijfruimte.